El proper dia 23 d’agost la Volta Ciclista a Espanya passarà per Benlloch. Es calcula que al voltant de les dos del migdia els ciclistes recorreran els Carrers San Ramón, la Plaça Sant Antoni i Plaça del Mercat en direcció cap a la CV-156.

L’Etapa que passa pel municipi és la número 5, Benicàssim – Alcossebre. Una etapa que el famós exciclista Fernando Escartín defineix en la página oficial de «La Vuelta» com a «Media montaña, con final en alto. El terreno será ‘rompepiernas’ desde el inicio. Los puertos no son excesivamente duros, pero desgastarán al pelotón para que la llegada a la Ermita de Santa Lucía, la primera en alto de esta Vuelta, sea espectacular. Habrá guerra y se operará la selección en Serratella (2ª), pero las diferencias entre los gallos serán mínimas».

Benlloch és el kilómetre 101 del recorregut, després del Coll de la Bandereta, de categoría 2, un dels cinc ports amb els que compta aquesta etapa. En eixir del municipi, els ciclistes es dirigiran cap a Vilanova d’Alcolea, per finalitzar l’etapa en l’ermita de Santa Llucia, d’Alcossebre.

Per aquest motiu el dia 23 d’agost a partir de les 12h no es podrà aparcar pels carrers de Sants Màrtirs, Plaça de Sant Ramon, Plaça de Sant Antoni, Plaça del Mercat i Carrer de l’Adjutori cap a CV- 156, carrers pels que passarà La Volta.

 

 

 

 

Tags: , , , ,