Aquest cap de setmana passat vam poder gaudir a Benlloc de les sisenes Jornades de la Nova Ruralitat i la novena Fira de la Biodiversitat Cultural. Xarrades, taules redones, activitats, gastronomia i música ens van permetre gaudir de tres dies enfocats al món rural. També gaudim d’un mercat en la pineda amb varietat de productes agroecològics que va ser tot un èxit entre els visitants.

Cada any es realitzen aquestes jornades, i enguany ha sigut per a reivindicar el món rural com un territori innovador i un escenari eventual per a donar alternatives a la crisi del món globalitzat, així com reivindicar les varietats tradicionals del nostre territori i les arrels que han conservat els nostres llauradors i llauradores.

Agraïm a l’organització per portar a Benlloc unes jornades i fira tan interessants com han sigut aquestes. Benlloc ha sigut més rural que mai aquest cap de setmana i volem agrair també a totes les persones que es van acostar aquests dies al nostre municipi. Fins a l’any que ve!

 

Tags: , , , , ,