Els vins de Cellers Mas de Rander continuen amb la seua imparable progressió rebent reconeixements internacionals. El més recent ha estat per al Syrah 2013, Medalla de Plata a la prestigiosa Confrontation Internationale des meilleurs Syrah du Monde 2015. Aquest concurs internacional se celebra al Château d’Ampuis i té més de 15 anys d’experiència en la creació i organització de esdeveniments internacionals de vi dels quals, amb els anys, s’ha distingit d’altres cates internacionals gràcies als seus exigents estàndards de qualitat que van molt més enllà de la norma. El seu objectiu és seleccionar els millors vins Syrah del món.

En el certamen, el jurat format per sommeliers internacionals, van tastar 418 vins seleccionats de 26 països dels que van obtenir reconeixement 21 nacionalitats: Argentina, Austràlia, Brasil, Bulgària, Canadà, Xile, Espanya, Estats Units, França, Grècia, Hongria, Itàlia , Macedònia, el Marroc, Mèxic, Portugal, Sèrbia, Suïssa, Tailàndia i Turquia.

En total s’han concedit 139 medalles, 38 d’or i 101 de plata. Per al jurat cap vi d’Espanya va aconseguir la qualitat suficient per a ser premiat amb la Medalla d’Or, i quatre van obtenir la de Plata, sent Syrah de Mas de Rander el primer dels espanyols.

Un prestigiós reconeixement mundial que per Juan Domingo Tárrega, gerent del celler Mas de Rander, significa “el resultat de molts anys de treball i esforç per aconseguir amb una única varietat, un vi de qualitat”.

Syrah és un vi que pertany a la IGP de Castelló, i està elaborat amb raïm de la finca Mas de Rander, situada en l’acabo municipal de Benlloch.

 

Tags: , , ,