5 caravanes gurmet, o com també se’ls denomina food-trucks, han confirmat la seua assistència a la festa de la Verema 2015. Entre els productes que oferiran hi ha plats a base de peix, menjar mediterrani amb tocs asiàtics, carns argentines, postres i tapes selectes. A més a més, alimnes del CDT de Castelló assessoraran els visitants amb els maridatges entre els menjats servits per les caravanes i els vins que oferirà la caseta central de vins.

La festa de la Verema introdueix així una nova activitat que se situarà en la plaça Sant Antoni, que es rebatejarà per a l’ocasió com a plaça del vi de dels Foodtrucks. A la plaça, a banda de comptar des de divendres a diumenge amb els 5 foodtrucks, es concentrarà tota l’activitat de la Festa, amb actuacions teatrals, musicals i humorístiques.

El recinte estarà cobert amb una carpa i delimitat per les caravanes, i es disposaran taules i cadires per a que els veïns i visitants puguen asseure’s a degustar els vins i els menjars i gaudir de les actuacions.

Aquest any no cal inscriure’s més que al tast comentat de diumenge de matí. La resta d’activitats es fan totes al carrer i són gratuïtes i d’accés lliure.

 

Tags: , , , , ,