Toti Soler, Els Amics de les Arts, Zoo, Els Catarres, Aspencat i La Gossa Sorda entre les primeres confirmacions del festival que enguany arriba a la 9a edició i que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juliol a Benlloch.

Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch, l’Associació Cultural Pitxurull i Reviscola han fet hui oficials les primeres confirmacions del festival de tres dies que obri el calendari musical dels festivals d’estiu al País Valencià.

Primeres confirmacions del festival

25 grups i solistes que conformaran el cartell ja estan confirmats, no obstant, encara queden alguns caps per lligar que s’aniran fent públics durant aquests mesos.

La voluntat de l’organització ha estat ampliar els estils musicals del festival, donar cabuda al màxim nombre de grups emergents i garantir la presència de formacions valencianes consolidades i àmpliament estimades pel públic.

Una de les grans apostes dels organitzadors del festival ha estat comptar amb Toti Soler, que va ser company d’escenaris d’Ovidi Montllor amb la seua inconfusible guitarra. Toti Soler interpretarà cançons de l’Ovidi acompanyat per la veu excepcional de Gemma Humet.

Entre els confirmats estan també Els Amics de les Arts, que enguany acompleixen 10 anys de carrera musical i que xafen per primera vegada el Feslloch. Un altre dels grups catalans que s’afig al cartell és Els Catarres, amb el seu nou disc ‘Big Bang’. A això cal afegir Aspencat, que realitzarà un dels seus últims concerts abans de posar-se a gravar nou disc, també el fenomen Zoo i ‘La polseguera’ de La Gossa Sorda visitaran el Feslloch 2015.

Arrap, Buhos, Contratempo, Ebri Knight, Égalité, El Blüe, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Meteor, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, Va de Bo i Rafa Xambó són la resta de propostes confirmades fins ara per a una edició que busca l’eclecticisme musical i la qualitat del directe perquè el públic tinga l’oportunitat de gaudir en tres dies d’un ampli ventall del panorama musical en valencià.

feslloch2015

L’Espai Ovidi entre les activitats culturals i lúdiques

La música és l’eix vertebrador del Feslloch d’on pengen activitats culturals i lúdiques no menys importants.

Ovidi Montllor tindrà una forta presència temàtica en l’edició 2015 del Feslloch i l’escenari principal del festival passarà a dir-se Escenari Ovidi a partir d’ara.

La vesprada de dissabte comptarà amb la presentació del llibre ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, amb la intervenció de l’autor, l’alcoià Jordi Tormo.

El programa de ràdio El Mural d’Escola Valenciana, conduït per la periodista Amàlia Garrigós, realitzarà una tertúlia en directe amb públic on intervindran, entre d’altres, l’escriptora i llibretera Núria Cadenes, creadora del llibre ‘L’Ovidi’, la periodista alcoiana Reis Juan, el crític musical Josep Vicent Frechina i Toti Soler, el guitarrista i l’amic còmplice de l’Ovidi.

El mateix Toti Soler oferirà als feslloquers i feslloqueres un recital amb un repertori de cançons ovidenques cantades per Gemma Humet. En breu l’organització farà públiques la resta d’activitats que completaran l’Espai Ovidi.

L’espai ‘Fes lloc als menuts’ comptarà enguany amb l’actuació del grup Trobadorets.

A tot açò cal sumar els clàssics tornejos esportius, el Karaoke de Reviscola, diversos campionats de jocs de taula i l’humor feslloquer, que enguany correrà a càrrec d’Eugeni Alemany.

Promoció d’Abonaments a 20 euros a partir del 14 d’abril

Aquestes primeres confirmacions oficials s’acompanyen d’una promoció de 100 abonaments a 20 euros que només es podran comprar on-line a partir del 14 d’abril.

Més info: http://www.feslloch.com/

 

Tags: , , , ,