Comencen les obres d’ampliació zona de vianants de la Plaça del País Valencià, que passa de ser un carrer per als vianants sense eixida a ser una prolongació del carrer Llibertat que pròximament donarà accés a la reformada zona esportiva i futura zona escolar. També es posa en marxa la tercera fase de millora del centre urbà.

El condicionament de la zona esportiva i obertura del nou carrer des de la Plaça del País Valencià que conforma una prolongació del carrer Llibertat està finançada amb el Pla 135 II de l’any 2018 del govern provincial, finançament dedicat a inversions financerament sostenibles. És una actuació que suposa una inversió de 85.013,37€.

Paral·lelament s’ha posat en marxa la III Fase de millora del nucli urbà, per empedrar els carrers Municipi, Colón i Carrer Major. Una remodelació en què s’invertiran 87.234,67 € que el consistori ha rebut a través de les ajudes Pla Castelló 135 (antics POIS).

Les dues actuacions estan subvencionades pel Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, que compta amb una inversió de 12.340.000 € per a tots els pobles de la província, per a dur a terme obres, infraestructures i serveis en els 135 pobles de la província de Castelló. És una inversió reglada que s’assigna de forma obligatòria a tots els municipis de la província segons el nombre d’habitants.

 

Tags: , , , , ,