L’espectacle circense Oyun arriba a Benlloc el dissabte 28 de desembre. La representació, de la companyia de circ contemporani El Fedito, tindrà lloc a les 16:00 h pels carrers del poble.

Es tracta d’un espectacle únic i innovador per a tots els públics, que combina humor, originalitat, ritme i depurada tècnica de malabars que sens dubte no deixarà indiferent a l’espectador.

En Oyun (del turc “joc”) tot gira entorn de les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri el malabarista va creant l’espai, dibuixant l’aire, i sobretot jugant i desafiant a la gravetat.

 

 

Hui dia Oyun ha sigut representat en diversos països: Turquia, Espanya, Portugal, Holanda, Bèlgica, i Luxemburg i ha sigut nominat a nombrosos premis com a «millor espectacle de circ» i «millor artista de circ» en els premis a les Arts Escèniques 2019 de l’Institut Valencià de Cultura. Ha obtingut també el reconeixement d’Espectacle Recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatres, formant part del Primer Quadern de Circ de Redescena en 2019 i va obtenir el primer premi «Sou Cultura 2019» dins de la categoria «Nous Creadors».

 

Per més informació descarrega el dossier.

 

 

 

Tags: , , ,