Benlloch celebra la primera edició de la carrera de patinatge PATINALLOCH, patina-running, el proper diumenge dia 13 d’agost. La carrera es realitzarà al Camí de les Corregudes a partir de les deu del matí.

Tots aquells interessats en participar han de formalitzar la inscripció abans del 5 d’agost a través de la pàgina de Facebook santaquiteriaclubpatin-almazora. Per a membres del club i empadronats a Benlloch la inscripció té un preu de 3€, i per a la resta de participants 5€.

Aquesta inscripció inclou, a més del dret a participar en la carrera, una samarreta, avituallament d’aigua i fruita, entrada gratuïta a la piscina, trofeu per categories i dinar popular.

És un esdeveniment per a tot tipus de públic, ja que es faran diferents grups i distàncies. Per a patinadors de 0 a 8 anys, la distància serà de 400m, de 9 a 11 anys 800m i de 12 a 14 anys la carrera tindrà una longitud de 1000m. Tots els majors de 15 anys patriciparan en la categoria absoluta, que consta d’una distància de 2500m.

En la categoria de corredors els xiquets i xiquetes menors de 8 anys recorreran una distància de 400m i els més majors de 2500m.

La tercera categoria és mixta, els adults participaran corrent i els menors patinant, en una distància de 400m.

 

Tags: , ,