Benlloc ha rebut la visita de tècnics de la Diputació de Castelló per revisar les carreteres d’accés al municipi de cara a aconseguir una major seguretat vial dels veïns, veïnes i visitants a Benlloc.

Com a resultat d’aquesta revisió s’han establert tres punts perillosos als diferents accessos. El primer d’aquests punts està a la carretera que uneix el Benlloc amb el municipi veí de Vall d’Alba, Km 4 CV-156, concretament una corba que ha segut testimoni de diversos accidents, i per aquest motiu es durà a terme una modificació del paviment per solucionar el problema de lliscament d’aquest punt.

El segon dels punts perillosos es troba a la carretera que uneix Benlloc amb la Serra d’Engalceran (CV-155), on la vegetació fa que la visibilitat dels conductors i conductores no siga suficient per a transitar amb seguretat. Per eliminar aquest risc de la carretera es procedirà a l’extracció d’aquesta vegetació que incomoda als conductors i conductores.

I finalment, els tècnics també han revisat la seguretat de la carretera CV-152 (que uneix Benlloc amb la CV-10 i és coneguda popularment com “l’empalme”). Els problemes d’aquesta carretera ja vénen des de fa molts anys perquè les arrels dels pins que l’envolten, ixen a l’exterior i creen bonys que són incòmodes per a la circulació dels vehicles. En diverses ocasions s’ha pavimentat la carretera per igualar de nou el sòl, però passat el temps les arrels tornen a la superfície.

La solució que han proposat els tècnics és eliminar alguns dels pins i lledoners de la carretera perquè el problema no torne a afectar els usuaris. L’Ajuntament és conscient del valor sentimental dels arbres que donen la benvinguda a veïns, veïnes i visitants cada vegada que arriben al poble, però és l’única solució definitiva que s’ha trobat a aquest problema.

Els pins i lledoners que es veuran afectats seran els que es troben en la part esquerra en el camí d’eixida del poble, des del pont fins a l’arribada a la CV-10.

 

Tags: , , , , ,