🍷🍷 CENTRE DE VISITANTS DE LA COMARCA DEL VI
🍇🍇El centre de visitants de la Comarca del Vi i seu de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) vins de la terra de Castelló obri les portes al públic.
🏤 L’edifici de “La Sala” a Benlloc ha vist acabada la seua reforma recentment i dóna pas al centre d’interpretació i visitants de la Comarca del Vi i seu de la IGP de Castelló.
➡️ Aquesta reforma, ha sigut finançada conjuntament per l’Ajuntament de Benlloc i dos subvencions de Turisme Comunitat Valenciana, dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístics de la Comunitat Valenciana, en els anys 2019 i 2020 per import de 40.000 i 23.430,66 euros respectivament.
👥 La setmana passada es van reunir a Benlloc l’alcalde del municipi (Àngel Ribés Bellés), l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (Clara Aparici) i l’organitzadora del centre de visitants de la comarca del vi (Cristina Andreu) amb el president de la IGP (Juan Carlos Pavía) i el secretari (Victor Bellmunt) per tal de llançar el projecte enoturístic més esperat.
🔻 En el Centre del Vi, les persones visitants podràn obtenir tota la informació sobre l’oferta turística referent al vi de la comarca. Gaudiràn de:
✔material audiovisual i infogràfic història enològica de la zona
✔ elements expositius
✔ visites a cellers
✔ degustació de vins i més
📍 L’edifici també serà un nexe dels cellers de la comarca integrats en la IGP de Castelló. Aquesta condició garanteix que tant la producció de vinya com els mateixos cellers, tenen lloc dins la província, de manera que l’interessat/a puga conéixer, degustar i comprar els millors vins de l’entorn mitjançant les rutes enològiques.
🏤 Carrer l’Esglesia nº1, Benlloc
 

Tags: , , , , , , , , , ,