El Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea de Benlloch ha tancat la seua segona edició aquest diumenge després de 4 dies d’actes.

La plaça de Remur las Nit de Vi i Tangos

La plaça de Remur la Nit de Vi i Tangos

Poc menys de mig miler de persones han assistit al festival, destacant l’entrada de dissabte a la plaça de Remur on s’aplegaren 200 persones per assistir a la Nit de Vi i Tangos. En aquesta vetllada, a banda de gaudir de l’actuació del “Duo Internacional Bandoneó i Guitarra” i del guitarrista clàssic Xavier Martí, el públic va poder gaudir de la màgia de l’entorn presidit per la primera murada del poble, i també van degustar el vi blanc del celler belloquí Mas de Rander.

Dijous l’activitat del festival es va centrar en la figura de Paco de Lucía, del qual es va passar el documental “La búsqueda” amb l’assistència de mig centenar de persones.

Divendres, el públic assistent a l’auditori va poder gaudir amb dues actuacions molt especials. En primer lloc un trio de cambra internacional que va fer les delícies dels oïts més fins. La segona actuació, de caràcter flamenc, va animar la nit provocant la participació del públic.

Finalment diumenge més d’un centener de persones van gaudir a la plaça de l’església d’una carta de peces musicals triades pel públic. L’entorn i la qualitat de les actuacions van posar la guinda a la segona edició d’un festival en camí de consolidar-se.

Podeu visualitzar l’àlbum de fotos del festival que ha fet Pepe Girona ací.

 

Tags: , , , ,