El tret de sortida serà el dia 5 d’agost a l’auditori de Benlloch, que anirà a càrrec del quintet “Fortea al Vent”, i el duo internacional “Cuenca” de guitarra i piano que han aconseguit actuar  en prestigiosos auditoris, com el Carnegie Hall de Nova York, Auditori Nacional i Teatre reial de Madrid, Auditori Hacettpe d’Ankara (Turquia), Londres Southbank Centre “Purcell Room” (Regne Unit), i molts més.

El dissabte 6 d’agost, serà la nit de guitarra i vi. Amb un especial homenatge a la figura de Fortea. Els protagonistes de la vetllada seran diferents guitarristes de la província com ara Diego Fabra, Esperanza Cabrera, Lluís Castany, Guillermo Robinson o Víctor Petite. Tots els assistents podran gaudir d’una copa de vi gratuïta, gentilesa del Celler Mas de Rander.

El diumenge 7 d’agost posaran el punt fina la la plaça de l’església, la jove promesa del flamenc José González. Més tard serà el torn del duo internacional de guitarres provinent d’Itàlia Devechi-Seminara que han actuat a Espanya, Bèlgica, Polònia, Alemanya, Cuba, Regne Unit, República Txeca, República Eslovaca, França, Andorra, Estats Units, Veneçuela, Alemanya, Àustria, Brasil, Croàcia, Hongria, Grècia, Ucraïna, Dinamarca, Turquia, Itàlia, Suècia, Líban, Síria, Portugal, Suïssa, Filipines i Japó.

El festival costa tan sols 1 euro per actuació. Podeu recolir les entrades a l’Ajuntament.

 

 

Tags: , , , ,