L’ametlla és, juntament amb el vi, la protagonista principal de la XIV edició de la Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra, i això es notarà en part de les activitats programades i també en els plats que es podran degustar als restaurants locals i també al propi recinte de la Mostra.

Com cada diumenge els veïns de Benlloch han preparat un dinar a base de tapes en les que l’ametlla té un paper fonamental: llonganisses torrades especials d’ametlla; guisat de conill amb ametlles; pollastre de corral amb ametlles; guisat de vedella a l’ametlla; tonyina marinada amb salsa d’ametlla. Cadascuna d’aquestes tapes tindrà un cost de 2,5 euros amb aigua o vi i pa.

Per la seua banda els restaurants de la localitat s’ha sumat a la iniciativa i han apostat per plats més elaborats de caràcter ben tradicional.

El Restaurant la Bodegueta de Casa Perito oferta un menú per 11 euros que podeu consultar al seu Facebook. Podeu fer les vostres reserves ja: ací les dades del Restaurant.

Per la seua banda la Tasca de Chaqui també ha elaborat un menú especial que podeu trobar al seu Facebook a un preu de 18,5 (inclou beguda). Podeu fer reserves ja: ací les dades del Restaurant.

Altres bars del poble també serviran plats tradicionals com és el cas del Doc, o la Bodega de Martín o el Bar Práxedes.

 

 

Tags: , , , , ,