L’Ajuntament de Benlloch aconsegueix un ajuda de 91.565,16 € per a la contractació de joves menors de 30 anys a través del Pla integral de formació i ocupació de la Generalitat Valenciana, Avalem Joves.

D’aquesta quantitat 35.714,40 € es destinaran a la contractació d’un periodista i un historiador a través del Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMCUJU).

La segona part de l’ajuda, 55.850,76 € serà per a la contractació de tres peons i un auxiliar administratiu a través de Programa EMPUJU, destinat a la contractació de joves amb, o sense, qualificació.

Durant aquesta setmana l’Ajuntament de Benlloch incorporarà a la seva plantilla actual un total de 6 joves, una periodista, un historiador, un auxiliar administratiu i tres peons, amb contractes de formació d’un any de durada.

Amb la incorporació d’aquestes persones, el consistori millorarà la gestió de la comunicació a través de la pàgina web, xarxes socials i nous projectes per a fer arribar a la ciutadania tota informació de rellevància relacionada amb el municipi.

També es desenvoluparan nous treballs historiogràfics que recuperaran antics monuments del poble i faran valdre a través d’un nou mapa historiogràfic.

La incorporació d’un auxiliar administratiu facilitarà el treball actual i aportarà immediatesa a la gestió de documents i treballs de l’administració municipal.

Els treballs de neteja viaria i manteniment del municipi també es veuran incrementats i millorats amb els tres nous peons, que s’incorporaran a la plantilla durant aquesta setmana.

A més de generar noves oportunitats d’ocupació i formació a persones joves, qualificats o sense formació, aquesta ajuda contribuirà a la millora de l’eficiencia de l’Ajuntament de Benlloch, amb la qual tots els veïns i veïnes del municipi es veuran beneficiats.

 

Més informació a:

Direcció general d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea

Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social)

 

 

Tags: , , , , ,