L’Ajuntament de Benlloch ha posat en marxa una iniciativa que té la intenció de contribuir a reforçar les dinàmiques de fixació de població jove qualificada, i també de dotar-la d’una primera oportunitat professional, amb substancials beneficis per a la població local.

La iniciativa “El teu primer projecte, a Benlloch” contractarà treballs a proposta dels joves de Benlloch que acaben d’obtenir la seua titulació superior, que tinguen utilitat pràctica per al poble. Així els joves efectuaran un encàrrec per a l’Ajuntament i el facturaran, per a la qual cosa hauran de donar-se d’alta com a treballadors autònoms o altres fórmules legals, podent-se agrupar per proposar projectes de major envergadura.

Qualsevol titulació és benvinguda i quedarà a criteri del proposant el tipus de projecte, que l’Ajuntament podrà matissar d’acord amb les seues necessitats reals.

L’Ajuntament ha obert un termini de dos mesos per poder presentar propostes per a 2015, per a les que ha destinat una partida mínima de 5.000,00 euros que és revisable.

 

Tags: , , ,