El punt de sortida serà el dia 2 d’agost a l’auditori de Benlloc, que serà a càrrec del duo Ausiàs Parejo i Rubén Parejo. El jove guitarrista Ausiàs Parejo presentarà el seu nou CD “Amb tanta tenerezza”, acompanyat a la guitarra pel seu pare, el músic Rubén Parejo. Malgrat la seua joventut, Ausiàs ha guanyat nombrosos premis en concursos de prestigi dins i fora del país.

Rubén i Ausiàs Parejo oferiran un concert a duo en el qual interpretaran música original per a guitarra i música més coneguda, encara que no específica per a l’instrument, com a obres de Granados, Albeniz o Vivaldi. Un repertori «atractiu d’escoltar per al públic, encara que difícil tècnicament», explica Rubén, qui no amaga l’emotivitat de l’actuació. «Hem tocat junts en molts llocs, en el territori espanyol i a l’estranger… Croàcia, Itàlia, República Txeca», afirma.

El dissabte 3 d’agost, serà la nit de guitarra i vi. Amb un especial homenatge a la figura de Fortea. Els protagonistes de la vetllada seran diferents guitarristes de la província com Diego Fabra i Lluís Castany. Tots els assistents podran gaudir d’una copa de vi gratuïta, gentilesa de diferents cellers de la província.

El diumenge 4 d’agost posaran el punt final en la plaça de l’església, la jove promesa Jennifer Panebianco. La violinista prodigi Jennifer Panebianco, amb 10 primers premi a França, Anglaterra, Rússia, Grècia, Itàlia o República Txeca entre altres, i que als seus 13 anys ha ofert concerts a Suïssa, Japó, Rússia, Taiwan, etc. I ha rebut aquest any la beca Jaume González atorgada per unanimitat pel Rotary Club Barcelona 92.

D’aquesta manera, es posa en marxa un projecte en el qual l’Ajuntament de Benlloc pretén conjugar turisme rural, patrimoni històric municipal, etnologia i música.

 

Tags: , , , ,