El passat cap de setmana es va celebrar a Benlloch la quarta edició del Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea, marcat per una alta participació en les actuacions dels tres dies. Ah!, també per la pluja.

La programació va començar divendres amb «El musical de Fortea», una actuació que combinava la música de la guitarra amb el teatre, i també amb la participació dels xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu de Benlloch. Cap a les onze de la nit, amb l’assistència d’unes 160 persones, actors, músics, xiquets, xiquetes i públic van gaudir d’un espectacle inèdit escrit, produït i compost especialment per a Benlloch que va explicar la vida del guitarrista Fortea d’una forma especial, didàctica i a la vegada divertida.

La segona jornada, programada al carrer Remur va haver de canviar d’ubicació per la pluja de dissabte nit. Una pluja que no va aturar el nostre festival, finalment es va actuar a l’Auditori. Obligats a cancel·lar, això si, la degustació de vins de cellers benlloquins que es va traslladar al diumenge.

Encara que amb una participació menor que en la primera jornada, van ser més de 100 persones les que van acudir a l’Auditori per veure «Guitarra i vi», on hi va haver guitarra, però no vi, un espectacle encapçalat per Maurizzio Di Fulvio i amb la participació del guitarrista Josep Flich.

El tancament del festival va ser diumenge, 6 d’agost, a la plaça de l’Església, ací el temps sí que ens va acompanyar. «Del pentagrama a la buleria» i la degustació de vins que no es va poder fer dissabte, va l’espectacle més multitudinari. Amb una assistència de 200 persones que van omplir de vida el nucli antic del municipi la vesprada de diumenge.

 

Tags: , , , ,